Whisky Proeverij Header

Whisky proeverij

Iets anders dan anders. Organiseer met vrienden een whisky proeverij in onze whisky speciaalzaak of ergens op locatie. Onze whisky experts zullen je verbazen van de kennis die zij hebben. En het is natuurlijk leuk. En lekker!

Whisky proeverij in Groningen

In Groningen organiseren wij zelf whisky proeverijen. In onze winkel aan de Vismarkt. Tijdens de proeverij zullen wij diverse whisky’s de revue laten passeren. Altijd in vooroverleg met jou. Wij vertellen jullie tijdens de proeverij alles over de historie, de destilleerderij, specifieke kenmerken en we vertellen je waar je de whisky het beste bij kunt drinken en/of eten. Tijdens het “Nosing and Tasting” (zo word het onder woorden brengen van whisky kenmerken genoemd) zullen wij de smaak- en geurkenmerken proberen te beschrijven.

De proeverij in het kort

  • In onze whisky speciaalzaak in hartje Groningen
  • Proef whisky’s met vrienden, familie of collega’s
  • Bijpassende hapjes zijn optioneel
  • Een proeverij duurt ongeveer 90 minuten
Whisky Proeverij Voor Vrienden

Een whisky proeverij voor thuis bestellen?

Natuurlijk kan je ook je eigen proeverij organiseren. Thuis, op kantoor of gewoon in de tuin. Wij hebben een aantal proeverij pakketten beschikbaar. Voor de beginnende whisky drinker maar ook specialistisch voor de whisky drinker die zich wil richten op Schotse whisky, Ierse whisky of Rokerig & frisse whisky. Voor ieder wat wils!