Bourbon

Whisky geven als Vaderdag cadeau

Ben je op zoek naar een geschikt Vaderdag cadeau? Verras je ouweheer eens met een heerlijke fles whisky. Vroeger kwam je weg met een mooie zelfgemaakte tekening op bed. Nu is het de bedoeling om je vader op deze bijzondere dag te ontzorgen. Jarenlang heeft je vader voor je klaargestaan. Hij leerde je je veters strikken, met een hamer op een spijker slaan en stond vooraan te juichen tijdens je diplomering. Dat verdient een mooie beloning. Toon je waardering en kies een mooie fles whisky als Vaderdag cadeau. Wie weet mag je er zelf ook van meegenieten.

Wanneer is het Vaderdag in 2022?

Onthoud het goed: Vaderdag valt altijd op de derde zondag van juni. Vaderdag in 2022 valt op zondag 19 juni. Noteer die datum in je agenda. Denk ook alvast na over volgend jaar, zodat je Vaderdag niet vergeet. Vaderdag in 2023 is op zondag 18 juni. Een goede voorbereiding is het halve werk.

"Vaderdag valt altijd op de derde zondag in juni."

Waarom whisky het beste Vaderdag cadeau is

Liefhebber van whisky? Dan bestaat een collectie simpelweg niet uit twee of drie flessen. Dat is jarenlang sparen. Voor velen een oneindige reis. Als je weet dat je vader graag whisky drinkt, is het geven van een nieuwe fles een makkelijke invulling. Neem eens een kijkje in zijn collectie en bepaal wat hij lekker vindt. Niet in die gelegenheid? Vraag je moeder om voor je te kijken of een foto te sturen van zijn whisky’s. Zo lukt het je sneller om een geschikte fles te selecteren voor bij zijn collectie. Stel je alleen al zijn gezichtsuitdrukking voor na het geven van een nieuwe fles whisky. Dan is whisky toch het beste Vaderdag cadeau dat er is?

Welke whisky geef je cadeau?

Er zijn duizenden verschillende whisky’s over de hele wereld. In ons assortiment vind je daar honderden van. Grote kans dat er een whiskyfles in ons assortiment is, die je vader nog niet heeft. Houd je vader van een fruitige whisky of juist een rokerige? Neem een kijkje bij de verschillende whiskysoorten die we hebben en kies een fles whisky om cadeau te geven. Heeft je vader een lievelingswhisky of distilleerderij? Geef hem dan precies wat hij lekker vindt. Eigenlijk is het bijna onmogelijk om een verkeerde fles whisky voor je vader te bestellen

Maak het jezelf makkelijk voor Vaderdag

Heb je geen tijd meer om te informeren bij je vader of moeder? Geen enkel probleem. We selecteerden alvast enkele whisky’s voor je om aan je vader cadeau te geven tijdens Vaderdag

Johnnie Walker Gold Label 40%

  • Fruitig
  • Schotse whisky
  • Blended whisky
  • 70cl
 44,99

Laphroaig 10 years 40%

  • Turfig
  • Schotse whisky
  • Single malt whisky
  • 70cl
 47,99 Bekijk product

Beschikbaar budget voor een Vaderdag cadeau

Whiskyflessen zijn al verkrijgbaar voor enkele tientjes, meerdere honderden en soms wel duizenden euro’s. Maar net de vraag wat voor fles je cadeau wil geven voor Vaderdag. Bekijk hieronder enkele leuke whisky’s om te geven per beschikbaar budget. 

Vaderdag cadeau kopen

Heb je al een idee welke fles je als Vaderdag cadeau wil kopen? Selecteer de gewenste whiskyfles uit ons assortiment en voeg deze toe aan je winkelmand. Wij zorgen ervoor dat je de whisky ruim op tijd in huis hebt. Zo geniet je vader straks van een heerlijke, nieuwe fles whisky. Geniet jij tegelijkertijd van zijn blije reactie. Whisky als Vaderdag cadeau kopen kent alleen maar winnaars.

Deel dit artikel