Exclusieve whisky's

59 resultaten

Singleton 40 Fles
Glenallachie 30 Years Single Malt 70cl 508
Glenallachie Past Edition 16 Years Sherry Cask 48 70cl
Glenfarclas 40 Years Single Malt 70cl 43

Op zoek naar een exclusieve whisky?

Onze exclusieve whisky's
Glenallachie Present 16 Years Mizunara Single Malt 70cl 48
Akkeshi Taisetsu Single Malt 70cl 55
Macallan Harmony Intense Arabica Single Malt 70cl 44
Dalmore Vintage 2003 Single Malt 70cl 469
Littlemill 32 Years Single Malt 70cl 498
Glengoyne 25 Years Single Malt 70cl 48
Johnnie Walker Masters Of Flavour Blend 70cl 418
Glenfarclas 50 Years Single Malt 70cl 50
Akkeshi Seimei Single Malt 70cl 55
Glenfarclas 1996 Family Cask 852 70cl 554
Glenfarclas 1992 Family Cask 5988 Single Malt 70cl 526
Glengoyne 30 Years Single Malt 70cl 468
Adelphi Bunnahabhain 1998 23 Years 535
Glenfarclas 1999 Family Cask 1202 Single Malt 70cl 582

Exclusieve whisky’s bij Monk

Monk zou geen whisky speciaalzaak zijn, als we niet ook enkele exclusieve whisky’s in ons assortiment hebben. Deze flessen zijn schaars verkrijgbaar en kennen daarom een iets ander prijskaartje.

De beste flessen voor de doorgewinterde verzamelaar. Neem maar eens een kijkje bij de flessen hierboven.

Exclusieve whisky’s variëren enorm in prijs. Sommige flessen gaan voor enkele honderden euro’s over de toonbank en stijgen mogelijk verder in waarde. Ook staan er flessen whisky tussen met een verkoopprijs van enkele duizenden euro’s, zoals de Talisker 44 Years. Een ontzettend oude whisky met een kleine oplage van in totaal 1997 flessen wereldwijd. Durf je zo’n fles überhaupt open te trekken? 

De beste whisky flessen voor de doorgewinterde verzamelaar

De echte liefhebber is altijd op zoek naar een bijzondere whisky. Er zijn talloze whisky’s die in massa’s worden geproduceerd. Deze flessen vind je terug in vrijwel iedere speciaalzaak of slijterij. 

Flessen waar op jaarbasis miljoenen van worden verkocht en waar je zowel de beginner als liefhebber blij mee maakt. Toch is dit bij lang niet alle flessen whisky het geval. Sommige flessen whisky kennen een beperkte oplage en zijn daardoor exclusief.

Ook zijn er flessen whisky in omloop die zijn geproduceerd in een distilleerderij die niet meer bestaat. Deze flessen zijn steeds schaarser. Voldoende redenen om zo’n fles whisky te bemachtigen en te bewaren. Hoe exclusiever de whisky, hoe gewilder de fles. 

Ga voor een limited edition whisky

Regelmatig vind je exclusieve limited edition whisky bij Monk. Ook dit zijn whisky’s waar een beperkt aantal flessen van verkrijgbaar. Sommige van deze whisky’s zijn gekoppeld aan een evenement of een grote naam. Wat denk je van een fles Mortlach 15 Years – Six Kingdoms? Deze fles whisky verwijst naar de populaire serie Game of Thrones en draagt deze naam op zowel de fles als de verpakking. Dit soort limited edition whisky’s verschijnen eens in de zoveel tijd. Houd Monk in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste toevoegingen aan het assortiment. 

Exclusieve whisky kopen

Heb je een exclusieve whisky gevonden die je graag wilt proberen? Voeg de fles toe aan je winkelwagen. Maak een account aan bij Monk om de fles whisky te kopen. We zorgen ervoor dat de fles netjes bij je aankomt.

Zet de gekochte exclusieve whisky op een mooie plek om er lange tijd naar te staren, tot het juiste moment daar is. Wie weet trek je de kurk er ooit een keer af…