Exclusieve whisky's

47 resultaten

adelphi-bunnahabhain-1998-23-years-535
Gm Speymalt Macallan 2001 20 Years 55
glenfarclas-1995-family-cask-6765-577
bladnoch-30-years-single-malt-70cl-455

Op zoek naar een exclusieve whisky?

Onze exclusieve whisky's
glenfarclas-1991-family-cask-211-563
glenfarclas-1984-family-cask-6030-51
glenfarclas-1988-family-cask-7054-524
glenfarclas-1982-family-cask-632-471
glenfarclas-1994-family-cask-1583-543
rosebank-31-years-single-malt-70cl-481
gm-private-speyburn-1977-44-years-592
Cadenhead a Highland Distillery 37 years Original Collection Single Malt Whisky
Talisker 44 years Single Malt Whisky
Bowmore 25 years Single Malt Whisky
Macallan 18 years Double Cask Single Malt Whisky
Tobermory 24 years Single Malt Whisky
Signatory Vintage Caperdonich 2000 21 years Cask Strength Collection single malt whisky
Bunnahabhain 30 years Single Malt Whisky

De beste whisky flessen voor de doorgewinterde verzamelaar

De echte liefhebber is altijd op zoek naar een exclusieve whisky. Er zijn talloze whisky’s die in massa’s worden geproduceerd. Deze flessen vind je terug in vrijwel iedere speciaalzaak of slijterij. F

lessen waar op jaarbasis miljoenen van worden verkocht en waar je zowel de beginner als liefhebber blij mee maakt. Toch is dit bij lang niet alle flessen whisky het geval. Sommige flessen whisky kennen een beperkte oplage en zijn daardoor exclusief.

Ook zijn er flessen whisky in omloop die zijn geproduceerd in een distilleerderij die niet meer bestaat. Deze flessen zijn steeds schaarser. Voldoende redenen om zo’n fles whisky te bemachtigen en te bewaren. Hoe exclusiever de whisky, hoe gewilder de fles. 

Exclusieve whisky’s bij Monk

Monk zou geen whisky speciaalzaak zijn, als we niet ook enkele exclusieve whisky’s in ons assortiment hebben. Deze flessen zijn schaars verkrijgbaar en kennen daarom een iets ander prijskaartje.

De beste flessen voor de doorgewinterde verzamelaar. Neem maar eens een kijkje bij de flessen hieronder.

Exclusieve whisky’s variëren enorm in prijs. Sommige flessen gaan voor enkele honderden euro’s over de toonbank en stijgen mogelijk verder in waarde. Ook staan er flessen whisky tussen met een verkoopprijs van enkele duizenden euro’s, zoals de Talisker 44 Years. Een ontzettend oude whisky met een kleine oplage van in totaal 1997 flessen wereldwijd. Durf je zo’n fles überhaupt open te trekken? 

Ga voor een limited edition whisky

Regelmatig vind je exclusieve limited edition whisky bij Monk. Ook dit zijn whisky’s waar een beperkt aantal flessen van verkrijgbaar. Sommige van deze whisky’s zijn gekoppeld aan een evenement of een grote naam. Wat denk je van een fles Mortlach 15 Years – Six Kingdoms? Deze fles whisky verwijst naar de populaire serie Game of Thrones en draagt deze naam op zowel de fles als de verpakking. Dit soort limited edition whisky’s verschijnen eens in de zoveel tijd. Houd Monk in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste toevoegingen aan het assortiment. 

Exclusieve whisky kopen

Heb je een exclusieve whisky gevonden die je graag wilt proberen? Voeg de fles toe aan je winkelwagen. Maak een account aan bij Monk om de fles whisky te kopen. We zorgen ervoor dat de fles netjes bij je aankomt.

Zet de gekochte exclusieve whisky op een mooie plek om er lange tijd naar te staren, tot het juiste moment daar is. Wie weet trek je de kurk er ooit een keer af…