whisky kopen

Whisky kopen

Het is altijd een goed moment om whisky te kopen. Op maandagavond kan je jezelf alvast verwennen met een nieuwe fles voor komend weekend. Weet je in ieder geval dat de fles op tijd in huis is. Whisky koop je tegenwoordig net zo makkelijk online als in de winkel. Bij Monk maken we het op beide manieren mogelijk. Bestel je favoriete, of nieuwe, fles whisky online bij Monk of bezoek onze speciaalzaak in Groningen. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Whisky bestellen bij Monk

Het assortiment van Monk bestaat uit honderden verschillende whisky’s. Daartussen staan ook exclusieve unieke whisky’s die je niet snel op een andere webshop tegenkomt. Voor de echte verzamelaar is het daarom de moeite waard om onze website uitgebreid door te nemen. Op de verschillende whiskypagina’s vind je uitgebreide informatie over de achtergrond van de whisky en wat je ervan kunt verwachten. We hebben de smaaknotities per fles uitgebreid getest.  

Beeld jezelf al tijdens het lezen in met een dram van die nieuwe whisky. Hoe zou het zijn om die citrusvrucht te ruiken in de ene whisky? Of neig je neer naar die harde afdronk van een zwaar rokerige whisky? Elke whisky doet iets anders met je. Dat begint al bij het lezen van alle informatie vooraf. Zodra jij die eerste slok neemt, merk je pas waar je al die tijd naartoe hebt geleefd. Proef jij de verschillende smaaknotities zoals beschreven of toch heel iets anders? Bestel je whisky bij Monk en ontdek het zelf. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Soorten whisky om te kopen

Er zijn verschillende soorten whisky om te kopen. Een single malt is heel iets anders dan een blended whisky. Al die verschillende soorten vind je bij ons in het assortiment. Wat dacht je van een:

Heb je ze allemaal al eens geprobeerd? Probeer eens een nieuwe stijl whisky en ontdek of die smaak ook bij je past. 

online whisky kopen

Zeldzame whisky kopen

Je hebt flessen in verschillende prijssegmenten. Goedkopere blended whisky’s zijn ideaal om op voorraad te hebben of om mee te mixen. Helemaal aan de andere kant van het spectrum heb je flessen whisky van honderden tot duizenden euro’s. Dat kan te maken hebben met kleinere oplages, gesloten distilleerderijen of simpelweg de leeftijd van de whisky. Bij Monk proberen we zulke exclusieve whisky’s ook in het assortiment te krijgen. Van plan om ooit eens een zeldzame whisky te kopen? Houd onze webshop in de gaten.

Meer weten over whisky?

Naast het verkopen van whisky, probeert Monk qua informatieverstrekking zo allesomvattend mogelijk te zijn. We willen dat je goed geïnformeerd de juiste fles whisky in huis haalt. We maakten daarom een pagina waarop je alles over whisky leest.

Veelgestelde vragen