whisky cadeau

Whiskey cadeau’s

Op zoek naar een cadeau voor je partner, ouders, collega of buurman? Whisky heeft iets magisch. Iets uniek. De smaak, de afdronk en de fles. De kleur, de vorm en het jaar. Een ideaal cadeau. Niet alleen als drankje maar ook mooie glazen maar ook boeken (bijvoorbeeld Islay, een whisky-eiland vol geschiedenis) of gift-sets.

Whisky als geschenk, relatiegeschenk of kerstgeschenk

Whisky cadeau’s als kerstgeschenk aan personeel, een bedankje, verjaardscadeau of vaderdag. Bestel makkelijk en snel jouw whisky cadeau via onze webshop. Wij verzenden je bestelling doorgaans iedere werkdag voor 16:00.

Een paar mooie whisky glazen van Nachtmann Noblesse

Het whisky glaswerk van het merk Nachtmann Noblesse staat voor pure luxe. De lijn van Nachtmann staat bekend als mooi geslepen glaswerk met een ruitpatroon. De glazen zijn gemaakt van het fijnste (lood)kristal. Dit type kristal is nog meer zuiver en helder dan gewoon, dit zorgt voor schitteringen als er licht op valt.

Een whisky proefpakket voor de beginnende whisky drinker

Een leuk cadeau is het whisky proefpakket van 6 bijzondere whisky’s. Bij het pakket krijg je een boekje met alle omschrijvingen en achtergrond informatie. De whisky’s zijn verpakt in een mooi afgewerkte zwarte doos, heel chique. Leer door dit proefpakket whisky drinken. Ideaal voor de startende whisky drinker.