whisky cadeau

Whiskey cadeau’s

Whisky is het ideale cadeau om te geven. Een liefhebber van whisky maak je altijd blij met een nieuwe fles. Ook mensen die niet van whisky houden, kan je blij maken met een fles whisky. Koop voor de grap eens een mooie instapwhisky en kijk hoe deze persoon erop reageert. Iemand moet toch een keer beginnen met het drinken van whisky? Een mooiere introductie is er niet. Voor de meer ervaren whiskydrinker kan het lastig zijn om een gepast cadeau te vinden. Met welke smaak maak je de ontvanger écht gelukkig? Monk helpt je graag tijdens dit proces. Zo geef jij straks de juiste fles whisky cadeau.

Het perfecte cadeau voor de whisky liefhebber

Is je vader, oom of neef binnenkort jarig en houdt hij van whisky? Dan ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor de whisky liefhebber. Als je geen verstand hebt van whisky, kan het lastig zijn om de juiste whisky te kopen. Gelukkig hebben we daar een trucje voor. Maak een foto van de collectie van de liefhebber. Niet in de buurt? Vraag iemand anders om een foto te maken. Mail deze foto naar ons en we geven je gepast advies. Als je in Groningen woont, ben je ook welkom in onze whiskyspeciaalzaak in het centrum. Geven we je graag persoonlijk advies over een heerlijke fles voor de whisky liefhebber. 

Weet je het toch niet helemaal zeker? Geen probleem. Koop een cadeaukaart van Monk, zodat de liefhebber zelf een heerlijke fles kan uitkiezen. 

Kleinigheidje erbij

Ben je op zoek naar een kleinigheidje tussendoor? Geef dan eens niet een grote fles whisky cadeau, maar kies uit één van onze proefsetjes. In ons assortiment vind je verschillende proefsetjes van diverse distilleerderijen. Daarmee ontvang je meerdere, kleine flesjes whisky. Heerlijk om één of meerdere avonden mee te experimenteren. 

Maak je whisky cadeau helemaal af en voeg accessoires toe aan je bestelling. Whisky drinkt nét iets lekkerder uit een speciaal whiskyglas, zoals een Glencairn. Maak je bestelling voor een paar euro extra compleet. En de ontvanger is nog blijer. 

De Leukste Whisky Cadeaus

Whisky cadeau voor verschillende gelegenheden

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je een fles whisky cadeau geeft. Een heerlijke fles whisky doet het altijd goed op een bruiloft, verjaardag, slagingsfeest of jubileum. Whisky is ook het ideale kerstgeschenk om de koude dagen net iets meer warmte te geven. In het rijke assortiment van Monk vind je ongetwijfeld een cadeau wat aansluit bij jouw wensen en die van de ontvanger. Met meer dan 500 verschillende flessen whisky op voorraad, helpen we je graag. 

Welk whisky cadeau geef jij?

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn goede whisky’s om cadeau te geven?

  Weet je welke whisky’s diegene graag drinkt? Laat het onze medewerkers weten en zij zoeken samen een leuke fles met je uit. Weet je niet wat diegene lekker vindt? Laat jezelf en de ander verrassen door ons assortiment. Kom je er echt niet uit? Koop dan een van onze cadeaukaarten en laat de ander zelf een mooie fles kiezen.

 • Wat zijn de beste whisky’s te geven voor vaderdag?

  Heeft je vader een lievelings whisky? Vraag dan aan een van onze medewerkers wat daarop lijkt voor een leuke verrassing. Of koop één van onze cadeaukaarten, dan koop je nooit de verkeerde.

 • Waarom is whisky een goed cadeau?

  Whisky is leuk om met elkaar te delen. Het is meer dan alleen een drankje. Whisky zit vol verhalen, is een begin van veel verhalen en brengt mensen samen. Met wie ga jij whisky delen?

 • Wat is goede, betaalbare whisky?

  Er zijn veel goede, betaalbare whisky’s. Bekijk ons assortiment van whisky’s onder de €50.

 • Welke accessoires voor een whiskyliefhebber?

  Er zijn veel cadeaus die met whisky te maken hebben. Glazen, boeken, karaffen, etc. Bij Monk Whisky hebben wij twee verschillende soorten glazen. Kom een keer langs of bekijk onze webshop om een leuke accessoire te vinden.

 • Wat zijn goede whisky glazen?

  Tumbler glazen zijn goede glazen als je ervan houdt om whisky te drinken met ijs of als een cocktail. Drink je whisky graag puur of met een paar druppels water? Kijk dan naar een Glencairn glas, zo komen de geur en smaak goed samen.